DRESSUR-OG SPRING STÆVNE 5. MAJ 2019

Så er der program til elevstævnet på søndag. Vi glæder os!

Spring:

1. Bom på jord m/u trækker

2. Kryds m/u trækker

3. Pony/hest (30, 40, 50, 60) B0– husk at angive højde ved tilmelding.

4. Pony/hest (30, 40, 50, 60 cm) B3- husk at angive højde ved

tilmelding.

Dressur:

1. Holdridning

2. LD1 – LD2 Program er valgfri. (procent klasse) -husk at angive

program ved tilmelding.

3. LC1 - LC3 Program er valgfri. (procent klasse) -husk at angive

program ved tilmelding.

Klasserne er åben for:
Elevskolen og træning af unge pony/heste. Man må max have startet 1 klasse højere til D-stævne.
Med andre ord, må du højest have startet LC2 til D-stævne. Udelukket hvis du starter c-stævner.

Hvis der er for mange om en elev hest får man sin anden prioritet. Maks. 2 klasser pr. ekvipage.

Klasse 7: der kan frit vælges program, LC1, LC2 eller LC3, klassen køres som en procent klasse.
Pris: 60 kr. pr. klasse, der betales på stævnedagen inden start. Kontant eller mobilepay.

Tilmeldingsseddel udfyldes og afleveres til juniorunderviserne Nanna Tarp eller Sarah Just. Alternativt på mail: hellemunkholm@hotmail.com

Tilmeldingsfrist: 29 April 2019

Kontakt person: Helle Munkholm, mail: hellemunkholm@hotmail.com eller Tlf.: 20 11 88 75.
Jeg skal kontaktes direkte og ikke via andre.

VORES NYE PIGE I STALDEN

Linn Hammer Sørensen har fået job som staldmedarbejder på ASR, hun er startet her i februar måned.
Linn er en frisk pige på 20 år, og nu er hun bosat i Ålborg. Men hun er opvokset på landet på en gård med heste og mange andre dyr. Så hun har allerede fra starten, fået stor erfaring i pasning af heste. Linn har sin egen hest, som hun rider undervisning på i både spring, dressur og western. Hun har desuden også opnået flere placeringer til stævner. Linn har gået på hesteefterskole i 2014/15, hvor hun efter endt skolegang, er forsat med at passe hestene på skolen i ferier og helligdage. Så der er ingen tvivl om Linn store passion er heste og deres velbefindende.

Vi byder Linn velkommen og glæder os til det fremtidige samarbejde.

VANDREPOKAL OG PANDEKAGEFEST 2019

Tirsdag den 21. maj kl. 17.30 - 19.00 i rytterstuen
Kl. 18.30 er Nanna og Kaya er klar til at overrække vandrepokaler.

I tidsrummet 17.30 - 19.00 er staldudvalget klar til at sælge pandekager. Du har mulighed for at købe pandekager med enten skinkefyld eller søde lækkerier.
Pris kr. 35,- pr. portion
Der er også mulighed for at tilkøbe drikkevarer.

For gældende regler, klik her.

AMANDA TARP UNDERVISER FAST I DRESSUR MANDAG EFTERMIDDAG/AFTEN

Amanda Tarp underviser fast i dressur mandag eftermiddag/aften

Amanda er et kendt og populært ansigt i Arden Sports Rideklub. Hun har, sammen med sin familie, været en del af rideklubben siden barnsben.
Amanda har tidligere undervist i ASR’s elevskole, hvor hun med sit store engagement og dejlige humør, hurtigt blev særdeles populær.

Hun har hjulpet utallige ponyryttere med ridning af deres ponyer, ligesom hun har stor ridemæssig erfaring med tilridning og uddannelse af familiens succesfulde oldenborgerheste.

Vi byder Amanda velkommen som underviser igen på ASR.

ARDEN SPORTS RIDEKLUB
Brovej 5 9510 Arden