Nyt vandingsanlæg

Vi arbejder kraftigt på at få aftaler med håndværkere til at montere nyt vandingsanlæg i den store hal.
Vi er nu kommet så langt med indsamling af penge og bevillinger fra fonde at vi tør gå i gang med projektet.

I forbindelse med udskiftningen har vi brug for hjælp til at nedtage det gamle anlæg, (kontakt Arne) og i forbindelse med opsætningen, vil den store ridehal være lukket i 3-4 dage i dagtimerne. Hvilke dage det kommer til at dreje sig om, vil blive meldt ud senere.

VORES NYE PIGE I STALDEN

Linn Hammer Sørensen har fået job som staldmedarbejder på ASR, hun er startet her i februar måned.
Linn er en frisk pige på 20 år, og nu er hun bosat i Ålborg. Men hun er opvokset på landet på en gård med heste og mange andre dyr. Så hun har allerede fra starten, fået stor erfaring i pasning af heste. Linn har sin egen hest, som hun rider undervisning på i både spring, dressur og western. Hun har desuden også opnået flere placeringer til stævner. Linn har gået på hesteefterskole i 2014/15, hvor hun efter endt skolegang, er forsat med at passe hestene på skolen i ferier og helligdage. Så der er ingen tvivl om Linn store passion er heste og deres velbefindende.

Vi byder Linn velkommen og glæder os til det fremtidige samarbejde.

DRESSUR-OG SPRING STÆVNE 15. september 2019

VANDREPOKAL OG PANDEKAGEFEST 2019

Tirsdag den 21. maj kl. 17.30 - 19.00 i rytterstuen
Kl. 18.30 er Nanna og Kaya er klar til at overrække vandrepokaler.

I tidsrummet 17.30 - 19.00 er staldudvalget klar til at sælge pandekager. Du har mulighed for at købe pandekager med enten skinkefyld eller søde lækkerier.
Pris kr. 35,- pr. portion
Der er også mulighed for at tilkøbe drikkevarer.

For gældende regler, klik her.

AMANDA TARP UNDERVISER FAST I DRESSUR MANDAG EFTERMIDDAG/AFTEN

Amanda Tarp underviser fast i dressur mandag eftermiddag/aften

Amanda er et kendt og populært ansigt i Arden Sports Rideklub. Hun har, sammen med sin familie, været en del af rideklubben siden barnsben.
Amanda har tidligere undervist i ASR’s elevskole, hvor hun med sit store engagement og dejlige humør, hurtigt blev særdeles populær.

Hun har hjulpet utallige ponyryttere med ridning af deres ponyer, ligesom hun har stor ridemæssig erfaring med tilridning og uddannelse af familiens succesfulde oldenborgerheste.

Vi byder Amanda velkommen som underviser igen på ASR.

ARDEN SPORTS RIDEKLUB
Brovej 5 9510 Arden