OPSTALDNING

ARDEN SPORTS RIDEKLUB

Opstaldning i Arden Sportsrideklub

Arden Sportsrideklub tilbyder opstaldning på årskontrakt, 6 måneders kontrakt og månedsbasis. Med i prisen er: Boksleje, strøelse - løbende forbrug, foder 3 gange dagligt, udmugning på hverdage og ud- og indluk på alle hverdage. Yderligere får du skab i sadelrum samt plads til hø / wrap i hørum.

For alle med årskontrakt er der rabat på halkort .

Vi fodrer med Equsana Balance eller Active Fiber. Strøelse er pilestrø. Der betales for opstart af bund jfr. Prisliste.

2 gange årligt gennemføres gødningsprøve for alle heste/ ponyer i stalden. Betaling efter markedspris.

1 gang årligt (typisk lige før sommerferien) deltager opstaldere i den årlige staldrengøring. Hver opstalder forventes at ligge mindst 6 timers arbejde pr. lejet boks

Stalden er i direkte forbindelse med 2 ridehaller. Vi har vaskeplads til hest/ pony med varmt vand. Placering tæt på Rold Skov med mulighed for ridning på afmærkede ridestier.

Heste og ponyer er på fold dagligt fra. Lang foldtid er mulig, hvis du selv lukker ind.

Ønsker du opstaldning skal du kontakte Arne Bartholomæussen. Telefon 5156 5656. mail: brovej@mail.tele.dk

Prisliste pr. 1. august 2020

Udklip prisliste staldenJPG

• Betaling opkræves månedsvis forud.
  • Årskontrakter starter 1. august.
  • Nye opstaldere kan aftale individuel opstart.
  • I juli måned har vi ikke staldmand og der tilbydes egen pasning. Prisen for juli er derfor reduceret.
  • Ved opstart: hvis hesten kommer i boks før den 15. i måneden betales fuld pris. Efter den 15. betales halv pris.

Udklip prisliste stalden tilvalgJPG

Læs mere om ridespor i Rold skov: http://naturguidenhimmerland.dk/?Areaid=3