VANDREPOKAL

Arden Sports Rideklubs Vandrepokal

Gældende regler

I ASR vil vi gerne hædre de dygtige stævneryttere vi har. Der er derfor mulighed for at deltage i ASR’s vandrepokal ved at indberette opnåede stævneresultater i dressur og spring. Fordelt på pony og hest.

Placeringer opnået til D-C og B-stævner honoreres som følger:

1. plads giver 10 point

2. plads giver 8 point

3. plads giver 6 point

4. plads giver 4 point

5. plads og øvrige placeringer giver 2 point

Sløjfeklasser og medaljeklasser i hhv. dressur og spring honoreres med 6 point svarende til en 3. plads jf. DRF reglement, hvis man modtager roset, og hvis det er til et stævne – ikke til træningsdage.

Det er naturligvis et krav at rytter er medlem af ASR og stiller op for ASR til stævner. Og rytteren skal være medlem af ASR hele kalenderåret.

Pointene tælles løbende sammen, og på Facebook udsendes der af og til en opdatering på hvordan den foreløbige stilling er.

Til en given lejlighed efter årets afslutning, overrækkes pokaler og rosetter. Info kommer på Facebook.

For hver kategori uddeles der følgende til de første 3 placerede: (Der er 3 placerede uanset antal deltagere)

1.     plads: vandrepokalen og en roset

2.     plads: roset

3.     plads: roset

Inden 14 dage efter placering sendes en mail til: asrvandrepokal@gmail.commed

oplysningerne:

• Rytters navn
  • Hest/pony's navn
  • Opnået placering
  • Stævne og dato

Vi håber mange af klubbens stævneryttere ønsker at deltage.

2019 Vandrepokalen går til...

Så er vi endelig blevet klar til at overrække vandrepokalen for 2018! Det bliver tirsdag den 21. maj, hvor der også vil være spisning, så vi sammen kan fejre vores dygtige ryttere i ASR - derfor håber vi også at I der ikke er blandt top 3, også vil deltage, da I også er med til at vise hvor dygtige ryttere vi her i Arden har os.

Vi skal overrække pokaler og rosetter til:

Pony dressur: Maya Als Yablonka, Kaya König Knudsen, Emil Vejnø Christensen & Ditte Vejnø

Pony spring: Mathilde Falther Thomsen, Louise Kirshøj Kjær & Naya Als Yablonka

Hest dressur: Alberte Blicher Frederiksen & Charlotte Bruun Nielsen